Webmestereknek

Linkajánlással kapcsolatos tudnivalók – Várunk minden minőségi linket és releváns weboldalt, bátran küldjétek be, ha ti vagytok a szerkesztői vagy valamiért hasznosnak látjátok, hogy megjelenjen itt a linkgyűjteményben.
Nem veszünk fel linket, ha az ajánlott weboldal nem minőségi tartalmat kínál, tele van reklámokkal, igénytelen a kivitelezése, nincs még teljesen kész és idegesítő pop-up ablakok ugranak a látogatók arcába. Szintén óvatosan bánunk a nagyon fiatal (csupán pár hónapos), weboldalakkal. Az ingyenes tárhelyekről üzemeltetett oldalak linkjeit, mint az .atw, az .uw és társai szintén nem vesszük fel. Az ajánlott linkeket el tudjuk helyezni egy-egy tematikus oldalon vagy a bal oldalsávon is, ha a partneroldal szintén általános jellegű, több témával is foglalkozó szexoldal. Ezt jelezd az üzenetedben, de látjuk mi is, ha ilyen oldalról van szó. A kihelyezett linkért cserébe bármelyik 3x Media oldalunk linkelését kérjük, az ehhez szükséges html-kódokat elküldjük neked, hogy oldalad számára releváns linket kapj.
Linkek beküldéséhez szükséges adatok:
Link szövege: Az én szexoldalam
Link URL: http://azenszexoldalam.hu
Link leírása (title tag lesz a linkben): Az én szexoldalam – szex és pornó
Hova szeretnéd a linket: melyik kategóriába vagy esetleg oldalsávra
Linkek vagy üzenet küldéséhez használd ezt a kontaktformulát:
[contact-form-7 id=”4″ title=”1 kapcsolati űrlap”]
A beérkező ajánlásokra és üzenetekre válaszolni fogunk, amennyiben azok megfelelnek a kritériumainknak és minden adatot megadtatok a linkeléshez. Itt tudtok akkor is üzenni, ha bármilyen más partneri megállapodást ajánlotok számunkra. A 3xszexlinkek.hu a 3x Media szexoldal hálózat egyik oldala, a többi oldalunkat eléritek a jobb oldalsávról, illetve a 3xmedia.hu weboldalról is.
Ajánlunk számotokra bevált partnerprogramokat is, amelyekkel valóban lehet pénzt keresni:
Pénisznövelő és szexuális tejlesítményfokozók – katt ide!
Sexchat.hu webkamerás szex élőben – katt ide!
Exoclick nemzetközi reklámszerver – klikk ide!
További bővebb információkat találsz más partnerprogramokról, keresőoptimalizálásról, linkkatalógusokról és egyéb hasznos dolgokról is a 3xmedia.hu-n: katt ide!